Psykolog med KBT-inriktning till Hovås Askim Familjeläkare

Psykolog med KBT inriktning
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med utbildning och erfarenhet inom KBT. Erfarenhet och intresse för primärvård är meriterande.

Om oss
Nötkärnan Hovås Askim Familjeläkare och BVC och Hovås Askim Rehab är en medarbetarägd verksamhet belägen på Askims Torg. Vår verksamhet bygger på kontinuitet, långsiktighet och tillgänglighet. Vi har över 11 100 listade patienter och är drygt 35 medarbetare som arbetar tätt tillsammans för våra patienters bästa med arbetsglädje och kamratskap som främsta ledstjärnor.

Om tjänsten
Du kommer ha en egen mottagning och samarbetar med vårdcentralens läkare, sjuksköterskor, psykoterapeut, vårdsamordnare och rehab koordinator. Du deltar i vårt team för psykisk ohälsa/rehab där en grupp bestående av läkare, rehab koordinator, fysioterapeut, arbetsterapeut och psykolog regelbundet hjälps åt i handläggningen av sjukskrivna patienter, där flera kompetenser anses nödvändiga för fortsatt rehabilitering. Du kommer att ha goda möjligheter att själv påverka ditt arbete.
Vi söker dig som har ett professionellt och positivt förhållningssätt och som bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du bör även vara öppen för att utvecklas i ditt arbete, vara engagerad och kunna ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Som psykolog på vårdcentralen kommer du att arbeta med bedömning, rådgivning och behandling av ungdomar och vuxna med lätt till måttlig psykisk ohälsa. Vi erbjuder psykologisk korttidsbehandling för de tillstånd och besvär som ingår i primärvårdens uppdrag gällande psykisk ohälsa. Behandlingsarbetet sker främst genom kognitiv beteendeterapi (KBT).

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 80-100% med tillträde i augusti.
Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig så träffar vi dig gärna och berättar mer!
Erik Lissbrant, Verksamhetschef/VD,erik.lissbrant@notkarnan.se, 0736-248742 eller Thomas Wright, Leg. psykolog, thomas.wright@notkarnan.se, 031-727 9023

Välkommen med din ansökan till erik.lissbrant@notkarnan.se senast 31/3.

 

Psykolog med KBT-inriktning till Hovås Askim Familjeläkare